top of page
Reizen

Reizen vanuit Nederland kan op verschillende manieren. Het meest voor de handliggend zijn:  

Vliegtuig: 

De gemakkelijkste manier om naar Quinta Travancinha te reizen is met het vliegtuig. En dan vliegen op Porto. De vliegtijd is ca. 2,5 uur. 

Er zijn verschillende maatschappijen die op Porto vliegen vanuit Eindhoven en Amsterdam. Meer details over data, prijzen, tijden, etc. vindt je op de websites van onderstaande vliegmaatschappijen. Een andere aanvliegroute is vliegen via Lissabon.

 

 

 

Auto

Met de auto duurt de reis van circa 2000 km ongeveer 2 dagen en zal minimaal één overnachting onderweg noodzakelijk zijn. Wij kunnen je daarbij adviseren voor geschikte overnachting locaties.

 

 

Met trein of bus
Overigens is het ook mogelijk om vanuit Nederland met de trein of bus naar Portugal te reizen. Het zijn lange reizen en voor actuele vertrekdata en tijdsduur kijk op de internationale website van NS of Flixbus. 

 

Van Porto naar Quinta Travancinha

 

Trein:

Vanuit Porto kun je de trein nemen via Coimbra naar Nelas.  Eerst moet je de metro vanaf de Airoporto pakken naar station Porto Campagna (40 minuten) alwaar de trein/bus vertrekt.
In Nelas kunnen we je ophalen.
Actuele informatie over vertrektijden vindt je op de volgende site

Bus

Vanuit Porto vertrekken er ook bussen rechtstreeks naar Nelas en Seia.
Eerst moet je de metro vanaf de Airoporto pakken naar station Porto Campagna (40 minuten) alwaar de trein/bus vertrekt.

Bij aankomst daar kunnen we je ook ophalen. Alle actuele informatie vindt je op deze website. Prijzen tussen 8 en 16 euro enkel (2,5 tot 3 uur reistijd).

Taxi:

Als je met een groep aankomt kan het interessant zijn om een taxibus te huren. Wij kunnen je daarbij helpen. De taxi brengt je dan van het vliegveld naar de Quinta. Neem informatie met ons op over mogelijkheden.

Huurauto:

Tot slot is het mogelijk op de luchthaven van Porto een huurauto te huren en deze te gebruiken naar en tijdens je verblijf op de Quinta.

bottom of page