Nu in 2021 vallen diverse puzzle-stukjes op hun plaats omdat de wereld aan het veranderen is en wij als rentmeesters van moeder aarde op zoek gaan naar nieuwe vormen om te leven  in verbinding  met onze planeet.  Economische crisis , klimaatverandering, uitputting van moederaarde en de corona-epidemie zien we als signalen om het nu anders te doen (Zie ook de film Down to Earth). Hiermee willen we onze kinderen en ook hun kinderen een leefbaar toekomstperspectief bieden. 

Onze leef- en werkgemeenschap is een nieuwe vorm, waarbij deelgenoten samen met toekomstige bewoners, gasten, kampeerders, groepen en bouwers een duurzame leefwijze en leefomgeving ontwikkelen.

VISIE
911x1200.jpg

Openheidvertrouwen en gelijkwaardigheid zijn de basis van het verblijven en/of wonen op de Quinta. Het maakt voor de betrokkene een verbinding van vrijheid in verbondenheid en gelijkwaardigheid.
 

  • Waar ruimte is voor diversiteit in “zijn”,  vaardigheden en goede ideeën.

  • Ontwikkelen kan in vele vormen, als mens, als gedachtengoed, maar ook in het vorm geven van de Quinta als woon- en verblijfplaats.

  • Interactie met de lokale bevolking in bv. Streekproducten inkopen, maar ook gebruik maken van hun diensten of culturele samenwerkingvormen uitwisselen.

IMG_7962.HEIC
IMG_0262.JPG